sănătate

De ce am ales sa folosesc produsele Herbalife?

Bună dragii mei! După cum știți majoritatea dintre voi, cam de ceva timp am ales sa folosesc produsele de nutritie Herbalife si as putea spune ca aceste produse mi-au schimbat viata într-un mod plăcut și sănătos!

La început am început sa le folosesc doar din curiozitate și sa vad dacă sunt atâta de bune asa cum spun studiile (și nu degeaba este prima firma în lume de nutritie), dar mai ales dacă ma poate ajuta în problema pe care eu o aveam și anume lipsa de energie!

Asa ca am început sa le folosesc mai mult pentru a recăpăta energia de care eu aveam nevoie pe întreaga zi, iar rezultatele au început sa apara încă din a doua zi după ce am început sa le folosesc iar acest lucru m-a făcut extrem de fericita și mai ales mulțumită de rezultate!

După ce am terminat prima oara produsele pe care le foloseam sa am energie am început planul de nutriție pentru a putea pune câteva kg în plus, iar numai după 1 săptămâna am depus cam 3 kg și am continuat pana am ajuns la greutatea pe care eu mi-o doream, iar tot acest proces a durat numai 2 săptămâni, iar apoi am reluat planul pentru energie!

Am văzut extrem de multe replici precum ca aceste produse sunt de slăbit sau ca o data ce nu mai le folosești o sa recapeți de 2 ori greutatea pe care o aveai, dar aceste lucruri sunt total neadevărate deoarece o data ce numai folosești aceste produse care sunt niște produse de nutritie nu de slăbit, trebuie măcar sa ramai la același plan de nutritie pe care îl aveai și în timpul consumării produselor și nu ar trebui sub nici o forma sa îți schimbi felul de alimentație!

De cele mai multe ori aceste produse sunt confundate cu produsele care sunt pe piața la noi și anume pentru slăbit și sunt mult mai ieftine decât produsele Herbalife si nu mereu dau aceleași rezultate și nici nu îți vor oferi o alimentatie sănătoasă asa cum toți ne dorim sa o avem!

Acestea sunt produse de nutritie și pentru a ne putea forma o alimente sănătoasă, sa avem rezultatele pe care noi le dorim,iar de aceea este prima firma de nutritie din întreaga lume!

Poate pe mulți dintre voi preturile pe care le are va sperie și de-aceea va hotărâți sa nu le cumpărati, dar dacă veți împărți suma la 30 de zile va vedeți da seama ca nu sunt deloc scumpe, iar aceste produse au schimbat în bine o mulțime de vieti și au făcut oamenii sa se simtă mult mai bine în pielea lor și sa își dea seama ca o alimentatie sănătoasă și un stil de viata sănătos este cel mai important pentru a ne putea menține sănătos!

Va recomand cu cea mai mare încredere aceste produse și vă asigur că o să fiți la fel de încântați de ele ca și mine care și eu la rândul meu am fost sceptica!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.