mama

Perechea Perfecta-Lenor

Acum putin timp, am primit de la prietenii nostri , Buzzstore un pachet mult asteptat si spun asta pentru ca abia asteptam sa testez noul dero de la Lenor noua varianta Gold Orchid in schimb eu deja folosseam varianta Lenor Spring Awakening.

Cred ca dintre noi doi cel mai mult s-a bucurat Nick de venirea pachetului , deoarece atunci cand a ajuns era super entuziasmat si curios de ceea ce am primit. O data cu cresterea lui , Nick a inceput sa devina destul de simandicos pana si la asternuturile lui care si le schimba pe timp de vara chiar si de doua ori asta daca nu cumva inca ramane cearceaful si fata de perna cu un aer de prospetime si un parfum placut. De-a lungul timpului am testat diverse branduri de dero si dintre toate cel mai mult ne-a placut Lenor deoarece lasa un parfum de lunga durata ,prospetime si curata in profunzime murdaria.

Noul detergent Lenor Allin1PODS : creat in perfecta armonie cu balsamul Lenor are toate calitatile pe care cred ca oricine le cauta atunci cand cauta un dtergent eficient.

  • Curata in profunzime
  • Ofera prospetime de lunga durata
  • Protejeaza tesaturile si forma hainelor
  • Ofera hainelor catifelare

Pentru un plus de prospetime , lasa-te invaluita de parfumul balsamului Lenor. In plus , balsamul te ajuta sa-ti pastrezi hainele ca noi pentru mai mult timp ,protejandu-le impotriva scamosarii si decolorarii, lasand hainele moi si catifelate dupa fiecare spalare !

Cum folosesti colectia Lenor?

  1. Pune capsula Lenor Allin1 in cuva masinii de spalat inainte de a adauga hainele
  2. Adauga balsamul de rufe Lenor in sertarul masinii de spalat
  3. Adauga hainele si poti da drumul la spalat!
  4. Depoziteaza capsulele intr-un loc ferit de copii: nu lasa capsulele niciodata la indemna copiilor!!!!!!!!

Aceasta noua varianta de la Lenor Gold Orchid este senzationala , si intotdeauna cand ma asez seara in pat imi da o senzatie de relaxare si de prospetime , si Nick nu mai cere sa i se schimbe asternutul de 2 ori pe zi(mai ales in aceasta perioada foarte calda) si il pastreaza chiar si cate 2 3 zile .

Recomand cu mare incredere aceasta noua gama de la Lenor , si cu siguranta veti fi la fel de incantati asa cum suntem si noi!

Va pup si pe curand!!!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.