blog · sănătate

Disciplina și importanta acestuia

Bună dragilor, de foarte mult timp nu am mai scris un articol despre dezvoltarea personala, și pentru ca pe Instagram Vezi aici foarte multe dintre voi a-ți votat ca va doriți un articol de acest gen, am zis sa scriu despre cât de importanta este disciplina în viata noastră, dar mai ales atunci când vrem sa schimbam ceva în viata noastă!

Acum ceva vreme va spuneam despre trezitul la 5 dimineața Vezi aici și cât de benific este pentru noi, mai ales în situațiile în care avem un copil, sau vrem sa avem mai mult timp pentru noi, pentru visele noastre în fiecare zi. Acest lucru nu se poate îndeplini dacă nu știi despre desciplina și despre importanta acestuia în fiecare schimbare pe care noi vrem sa o facem!

Ce este disciplina?

Disciplina inseamna sa ne apropiem mai mult de indeplinirea obiectivelor pe care noi le avem fără a ne găsi nici un fel de scuza pentru a nu le atinge.

Disciplina nu tine doar de educatie, ci reprezinta un stil de viata, ce ne ajuta sa fim mai productivi, mai sanatosi dar mai ales, mai fericiti.

Odata ce reusim sa o introducem in ritualul nostru, vom gesiona mai simplu chiar si situatiile neprevazute.

Mai mult, intrucat presupune organizare si respectarea unui program, sarcinile pe care le avem de indeplinit nu vor mai ramane in asteptare.

Care este rolul disciplinei asupra sănătății?

In viata noastra de zi cu zi, disciplina are un efect considerabil si asupra sanatatii. Este important sa ne autodisciplinam spre a avea un program stabil de somn, deoarece lipsa orelor necesare de somn ne vor face obosite, iritabile si neproductive in restul zilei.

Disciplina ne ofera posibilitatea de a ne controla mai bine in situatii stresante. O persoana cu disciplina isi poate controla mult mai bine emotiile si reactiile in situatii stresante sau limita.

Atunci cand ne gandim la planurile noastre de viitor, disciplina ne ajuta sa le structuram, sa ne stabilim obiective clare spre care sa tintim si cum sa ajungem la ele.

Astfel, este mult mai usor sa ramanem motivati spre obiectivul nostru final si sa vedem cu usurinta pasii necesari pentru a ajunge la destinatie.

Sper ca va placut articolul, iar dacă mai doriți astfel de articole, dați un share și un coment cu ce articole v-ar plăcea pe viitor! ♥️

Cu drag, Amy Mamy ♥️!

Un gând despre „Disciplina și importanta acestuia

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.